Rapide for brows

En söndagsförmiddag satt jag och min mamma och spånade efter nya affärsidéer. Att vi redan hade flera framgångsrika företag i bagaget och en massa erfarenhet av skönhetsbranschen var inte nog, vi ville något mer. Resultatet blev Rapide AB!

Det var en gång… Ja, allting började med en dröm att skapa något, något eget och unikt med hjälp av tidigare erfarenheter från skönhetsbranschen och två entreprenörers drivkraft. Vi utformade ett, för Skandinavien, okänt salongskoncept inom skönhetsbranschen - skapat för att tillfredsställa dagens mode och människors behov av lättillgänglighet i ett allt mer krävande samhälle.

Efter gedigna förberedelser, kantade av med och motgångar, såg så Rapides första enhet sitt ljus i den kungliga huvudstaden i november 2013 och sagan har sedan fortsatt, kapitel efter kapitel.

Idag kan vi, som ledande företag i branschen, erbjuda snabba, effektiva och professionella skönhetsbehandlingar på inte mindre än femton brynbarer runt om i Sverige! Brynstyling med hjälp av trådning och färg, fransförlängningar och lunchpeeling är bara några få exempel på Rapides exklusiva meny – skapad för Dig och Dina behov. Som grädde på moset har vi, det senaste året, tagit fram en helt egen produktserie för brynstyling - Rapide Cosmetics - producerad med kvalité och noggrannhet.

Har sagan nått sitt slut nu då!? Nä´ru, kära läsare – den har precis bara börjat…

 

Tilda Forsgren

Co founder and owner

Rapide AB