Vanliga frågor och svar

Hur bokar jag en tid hos Rapide?

Det finns flera sätt att boka tid hos oss! Vår onlinebokning är det mest effektivaste sättet då denna tjänst är öppen dygnet runt och gäller Rapides samtliga frans- och brynbarer. Om du föredrar att ringa finns naturligtvis den möjligheten - kontaktuppgifter till våra salonger hittar du här. Bokning via mejl till din brynbar är endast giltig när en stylist bekräftar din önskning, annars kan du tyvärr aldrig räkna med att din tid är bokad.

 

Jag kan inte komma på min bokade tid, hur gör jag nu?

Om du får förhinder och vill avboka din tid måste du kontakta den Rapide-salong som du är inbokad på via e-post. Detta ska senast 12 timmar innan behandling. Om avbokningen görs senare eller inte alls debiteras 100% av behandlingspriset. Den mejladress du behöver för att kontakta din brynbar och göra din avbokning hittar du här. Lycka till!

 

Har ni någon åldersgräns för era behandlingar?

Är du under 16 år är du naturligtvis välkommen som kund men då måste vi ha målsmans tillstånd för ditt besök. Detta tillstånd lämnas vid tidsbokning eller genom att din målsman följer med vid ditt Rapide-besök. 

 

Kan man köpa presentkort hos Rapide?

Presentkort är det perfekta gåvan och kan köpas och användas på samtliga brynbarer med undantag av NK Göteborg, NK Stockholm samt Åhléns.

 

Är det samma prislista som gäller på Rapides samtliga frans- och brynbarer?

Samtliga frans- och brynbarer har samma priser med undantag av NK Göteborg och NK Stockholm som har en egen prislista!

 

Jag tycker att jag inte har någon bra form på mina ögonbryn, vad gör jag?

Det finns flera olika sätt att komma tillrätta med ögonbrynsformen! Vår behandling Classic Brows är till för att forma brynen med hjälp av trådning och även få brynen stylade! Vill du även definiera brynen ytterligare med färg väljer du Luxe Brows - formning genom trådning, styling + brynfärg.

För att få känslan av tätare bryn med snygg form kan du istället välja Bold Brows - en behandling där semi permanent färg skulpterar och markerar dina ögonbryn.

Svårt att välja!? Ta gärna hjälp av våra professionella stylister för att hitta den rätta behandlingen för dig!

 

 

 

Fler funderingar?

Har du ännu inte hittat svaret på din fråga är du välkommen att kontakta oss genom formuläret nedan. Vi besvarar din fråga så snart vi hinner!